G3 Alpinist Skins 130mm

1759,00 kr

Markedslederen på feller i mange år, skreddersydd for norske forhold. Den mest pålitelige og driftsikre fellen på markedet med en lengdejustering på hele 16 cm på bakfestet. God friksjon for mottbakkene kombinert med god gli gjør dette til en vinner uansett type tur. G3 sin geniale fellekniv som gjør at selv den med 10 tommeltotter kan skjære perfekte feller på 5 minutter. Ny oppbevaringspose i konvoluttstil er mer praktisk og gjør fellen enklere å pakke.

Laminert tuppfeste med lav profil. Selvjusterende kroker i rustfritt stål for lang levetid og enkel innfesting på tuppen Premium nylon-materiale Lett, men likevell slitesterkt og rask. Avtagbare RipStrips
Reduserer limets heft til skien og gjør den letter å ta av. Kan fjernes om du ønsker maksimal limheft til skiene. Større lengdeintervaller 16 cm justering på bakfestet. Gummistroppen har en egen pop-up knapp slik at du enklere får tak i den med hanskene på.

Nullstill
Varenummer: 1020136 Kategorier: , ,
Nettstedet bruker cookies for å bedre møte dine forventninger. Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din. Men det er en risiko for at enkelte funksjoner på nunataq.no ikke vil fungere korrekt.