Hilleberg Rogen

10500,00 kr

Hilleberg Rogen er utmerket for alle typer turer i løpet av de snøfrie månedene av året, hvor lav vekt er viktig. Det er spesielt godt egnet for alle som foretrekker kuppelkonstruksjon, og den frittstående utformingen gjør teltet ekstra godt egnet under forhold der det er vanskelig underlag for teltplugger.

To stenger av samme lengde gir teltet hovedform, og en kortere stolpe i taket bidrar til økt høyde og volum i forteltene og gir teltet ekstra stabilitet. Stangkanaler med åpning på bare den ene siden gjør det enkelt å sette opp, og det avsvingende snittet på ytterkanten på ytterteltet gir konstant ventilasjon. De indre teltdørene er laget av myggnett for best mulig ventilasjon, og begge forteltene kan rulles opp for å få luft rett gjennom teltet.

Rogens romslighet og frittstående konstruksjon, samt den svært lave vekten og komforten med to fortelt appellerer blant annet til padlere, turgåere og syklister. Dette er også funksjoner som gjør Rogen til et attraktivt alternativ for turgåere som går alene og verdsetter romslighet og maksimal komfort.

Vekt: 1.8 kg
Pakket vekt: 2.1 kg
Matierale: Kerlon 1000
Teltstenger(9mm): 2 x 377, 1 x 127 cm
2 x 148.4, 1 x 50 in

Plugger: 10 Y-Peg UL

Nullstill
Varenummer: 11075 Kategorier: , , Stikkord:
Nettstedet bruker cookies for å bedre møte dine forventninger. Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din. Men det er en risiko for at enkelte funksjoner på nunataq.no ikke vil fungere korrekt.