Osprey Eja 48

1259,00 kr

Eja 48 representerer det nyeste innen en betydelig arv av ventilerte og lette backpackersekker. Ved å kombinere optimal komfort og stabilitet, med holdbare, superlette materialer, er Eja 48 den ideelle sekken for å kunne bevege seg raskt – på eventyr som strekker seg over flere dager.
Eja 48 gir alle fordelene til en lett sekk, uten å inngå de vanlige kompromissene – noe som hjelper deg til å bevege deg raskt og lett.
Ospreys revolusjonære ExoForm™-sele og hoftebelte benytter en dobbel nettingkonstruksjon for å kunne gi en komfortabel og stabil passform, som gjør skam på tradisjonell seledesign.
Det ventilerte AirSpeed™-ryggpanelet vil holde deg avkjølt når været blir varmt, men leverer fortsatt en stabil plattform for bæring.

Vekt: 1.17 kg (M)
Maksdimensjoner (cm): 77 (l) x 40 (w) x 32 (d)
Hovedstoff: 100D High Tenacity Nylon

Leverandørens veil. pris: 1699,-

Hvis du virkelig vil ha minimalvekt, kan du fjerne lokket og finne det integrerte FlapJacket™, som gir ytterligere beskyttelse til toppen av sekken.

Å holde innholdet ditt tettpakket og under kontroll er enda enklere med det tilpasningsvennlige, multipunkts kompresjonssystemet på hver side av sekken.

Nullstill
Varenummer: 10832 Kategorier: , ,