Rab Ladakh Jkt GTX wmns

2999,00 kr

Ladakh GTX Jacket er laget for å håndtere langvarig, vått fjellvær og balanserer god pusteevne med beskyttelse. Denne lette jakken kombinerer en myk, raskt transporterende GORE® C-KNIT-kropp med robust 70D GORE-TEX® Pro i områder med høy slitasje, og gir friksjonsfri lagdeling uten å gå på bekostning av slitestyrken.
Hetten på Ladakh GTX har et treveis justeringssystem unikt for Rab som sikrer passform, opprettholder syn og blokkerer vind, og utmerker seg under dårlige forhold. Knokebeskyttelse forhindrer at regn kommer i hanskene, og en 2-veis YKK® AquaGuard® Vislon glidelås sørger for at du holder vann unna.

Ladakh GTX er designet for å fungere som en del av et komplett lagdelingssystem, og har en vanlig passform med enhåndsjusterbar midje, fald og mansjetter. Det er nok av lommer, du har en stor brystlomme, to håndlommer og innerlomme med glidelås for alt du trenger. Alle ytre glidelåser, inkludert 2-veis glidelås foran og dype ventilerende pitglidelåser, er YKK® AquaGuard® og vinklet spesielt for å få vann vekk fra kroppen effektivt. Jakken har en vanlig passform.

Vekt: 475 gram
Rygglengde: 75 cm.

Nullstill
Varenummer: 1409216 Kategorier: , , Stikkord:
Nettstedet bruker cookies for å bedre møte dine forventninger. Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din. Men det er en risiko for at enkelte funksjoner på nunataq.no ikke vil fungere korrekt.